Det handler ikke kun om mig

Tech-ekspertens, Henrik Føhns, bedste mobilvane

Tech-eksperten Henrik Føhns er journalist på Tectopia. Han har formidlet viden om teknologi i 25 år, og han er, hvad vi vil karakterisere som et meget teknologimodent menneske. Desuden har Henrik en dejlig humor. Derfor er der noget at lade sig inspirere af.

Vi har ikke haft smart phones i mere end 10 år. Derfor er vi på mange måder umodne i vores måde at bruge dem på. Der er naturligvis forskel på menneskers brug. Nogle har taget mere stilling til, hvordan man kan have gode mobilvaner end andre. Henrik er en af dem. 

Jeg spurgte Henrik, hvad hans bedste mobilvane er. Interessant nok handler det mere om hensynet til andre mennesker end om ham selv. Hvor ville det være skønt, hvis flere mennesker tænkte som Henrik.

Hvad synes du? #Godemobilvaner

Deprecated: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /customers/e/8/8/godemobilvaner.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4913

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *