Den unge direktør der træffer valg for familielivet

Der er ingen skærme til hendes små børn - det har gjort dem gladere

Det er vigtigt at træffe bevidste valg om, hvor meget og hvordan vi bruger vores teknologi i hverdagen. Vi har talt med en stærk kvinde, som har taget bevidste valg om, hvordan teknologi bruges i familien.

Loui Törnqvist blev direktør allerede som 27-årig. Hun blev hun mor til den første af hendes tre børn lige da hun tiltrådte stillingen. I dag er hendes liv præget af et krævende job og et familieliv med tre dejlige børn.

I starten havde alle børnene iPads, men en dag blev det for meget for Loui, da hendes søn var sur på hende i en time over, at han skulle slukke. I dag har hun derfor fundet en anden måde at balancere nærvær og tid på. Hør hendes ærlige fortælling her.

Idag har Loui træffet det valg også selv at gå helt af sociale medier, på nær LinekdIn.

Har du også nogle gode mobilvaner, som du gerne vil dele, eller har du nogle spørgsmål, så skriv til os

https://www.facebook.com/Digital-Bevidst-En-dag-med-12-gode-mobilvaner-129506587765284/)

#Godemobilvaner

Deprecated: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /customers/e/8/8/godemobilvaner.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4913

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *