Succesfuld mor til tre i balance

Social media ekspert Astrid Haugs bedste mobilvane

Alle kan få gode mobilvaner. Det første du skal gøre er, at blive opmærksom på hvilke vaner du har, der skal ændres. Derefter kan du tage bevidst stilling til, hvordan dine nye vaner skal være. Jeg har talt med en række mennesker, der bevidst har taget en beslutning om, hvordan de bruger deres mobiltelefon. Se med for at få inspiration til, hvordan du kan få bedre mobilvaner.

Social media eksperten, Astrid Haug, er mor til tre og har en succesfuld virksomhed. Astrid Haugs livsstil kræver, at der skal lægges mange timer i jobbet, følges med i de hastigt skiftende trends på social media og være nok kvalitetstid til familien. Hun har fundet en fin balance på, hvordan og hvornår hun er online, og hvornår hun ikke. Hør her om Astrids bedste mobilvane. Måske kan du bruge noget at det i dit liv – på din måde.    

Hvad gør du? #Godemobilvaner

Deprecated: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /customers/e/8/8/godemobilvaner.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4913

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *