Sundhedscoachen, Marie Stenbergs, bedste mobilvane.

Du kender måske marie fra Go’morgen Danmark. Marie Stenberg er sundhedsekspert og en dedikeret mor.

Hun er benhård i, hvordan hun prioriterer sin tid, sin opmærksomhed og hvilke opkald hun tager. Hendes bedste mobilvane handler om at være meget selektiv omkring, hvilke opkald hun tager og hvornår. Til gengæld driver Marie en succesfuld virksomhed, og har et familieliv fyldt med kærlighed og nærvær. Se videoen og lad dig inspirere af hendes mobilvaner.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du også nogle gode mobilvaner, som du gerne vil dele.

 

Deprecated: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /customers/e/8/8/godemobilvaner.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4913

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *