Om Os

Et digitalt samarbejde

Digitale værktøj er fantastiske når bare vi bruger dem rigtigt. Uden facetime, Google drive, mobiltelefoner, computers og alle de andre digitale værktøj vi bruger, kunne vi ikke have lavet dette projekt. Gode mobilvaner, er blevet til igennem et digitalt samarbejde på tvært af tidszoner og Atlanten.

ANNE BUNDGAARD, KUNSTNER OG DESIGNER

Anne maler, tegner, designer, illustrer. Anne har i de sidste par år boet i Sillicon Valley, som er mekka for den digitale udvikling sammen med sin familie. Du kan læse mere om Anne og se mere af hendes kunst på hendes website.

JOSEFINE CAMPBELL, FORFATTER OG COACH

Josefine coacher, underviser og holder foredrag. Hendes vision er, at alle mennekser bliver den stærkeste version af dem selv, så de vågner op med energi og et klart sind hver morgen. Hun hjælper mange forskellige mennesker og underviser også i selvforsvar. Men hun arbejder primært med at udvikle ledere, blandt andet i Carlsberg Gruppen og i Novo Nordisk. På www.Josefinecampbell.com kan du læse Josefines blog om ledelse og læse mere om hendes arbejde som ledelsescoach.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.